Gilandrial

Description:

Det siges at engang reagerede dragerne verden. Hvad der skete med dem, ved ingen. Den eneste dokumenterede viden der i dag eksistere om dragerne, skal findes i gamle elviske tekster. Her nævnes de 7 stordrager og teksterne fortæller hvordan disse ligeledes er forbundet til magien. Teksterne advarer dog også imod dragerne, eftersom de alle har deres egne agendaer og ikke er til at stole på.

En af de 7 stordrager går under navnet Gilandrial også kaldet den gyldne. Selv elverne troede at Gilandrial enten var død eller havde fortalt denne verden.
Det var derfor til den gale hunds store overraskelse da en hær af krigere ledt af et væsen der kaldte sig Gilandrial, pludseligt forsøgte at indtage Frihavn i perioden hvor gruppen havde erhvervet sig det magiske artefakt Lokes løfte.

Overfor Gilandrials legioner og egen magt valgt gruppen at flygte mod Thir for at få beskyttelse fra stordragen Fyria, mens Thor blev tilbage for at konfrontere Stordragen alene. Hvad der skete præcist herefter vides ikke.. nogle siger at Thor blev dræbt, andre at han nåede at blinde Gilandrial inden.

Ligemeget, hvad der skete, så er en ting sikkert og det er at ingen har hørt fra Gilandrial siden.

Bio:

Gilandrial

Cronicles of the Mad Dog martin_4 martin_4